2021 a fost un an plin de experiențe, pe care l-am simțit, trăit și dezbătut la România în Direct. Iată care au fost cele mai vizionate ediții și ce subiecte v-au stârnit cel mai mult interesul.
1. România în Direct: Oficialii spun că epidemia este în scădere. Este timpul să relaxăm restricțiile? – Cu puține teste pentru depistarea Covid efectuate la nivel național, autoritățile anunțau o scădere a cazurilor noi și luau în calcul relaxarea măsurilor. Drept urmare, Cătălin Striblea a intrat în dialog cu ascultătorii Europa FM pentru a vedea ce spun aceștia cu privire la restricții. Urmăriți mai jos ediția aflată pe primul loc în topul celor mai urmărite:
2. România în Direct: Certificatul Covid trebuie folosit doar în valurile pandemice sau tot timpul? – Ediția aflată pe locul doi în topul celor mai vizionate face referire la mult-discutatul și controversatul certificat verde. Astfel, s-a încercat găsirea unui răspuns la întrebarea: ar trebui ca acest certificat să fie folosit tot timpul, nu doar pe perioada valurilor pandemice? Aflați ce au răspuns ascultătorii Europa FM, alături de medicul Vasi Rădulescu, în cele ce urmează:
3. România în Direct: Anchetă DNA privind BOR. Ce ar trebui să ofere Biserica pentru banii publici? – După ce Direcția Națională Anticorupție a deschis o anchetă în urma dezvăluirilor din ancheta ”Clanul Marelui Alb”, realizată de publicația Recorder, Cătălin Striblea a intrat în dialog cu ascultătorii Europa FM pentru a vedea ce ar trebui să ofere Biserica pentru banii publici. Iată răspunsurile:
4. România în Direct: Marea relaxare a restricțiilor epidemice. Ce efecte va avea în România? – Pe locul 4 în topul celor mai urmărite emisiuni România în Direct se află o ediție recentă, din luna decembrie a acestui an. Tema a fost ultimele relaxări anunțate de autorități, iar Cătălin Striblea și ascultătorii Europa FM au dezbătut urmările pe care eliminarea unor restricții le-ar putea avea asupra pandemiei Covid-19:
5. România în Direct: Cât de ușor este să obții un permis ilegal în România? – În februarie 2021, fotbalistul clubului FCSB, Florinel Coman, a fost oprit de Poliție pe autostradă pentru că circula cu 165 de kilometri la oră. Nu avea un permis de conducere eliberat de autoritățile din România, ci un document eliberat în Ucraina și asupra căruia planează dubii c-ar fi fost obținut în mod legal. Această informație a generat o dezbatere la România în Direct despre cât de ușor se poate obține un permis ilegal în România. Urmăriți mai jos ediția respectivă:
Autor: Narcis Roșioru