O nouă reprezentație a piesei ”România 2050”, text & regie Radu Popescu, în distribuție cu Andrei Ciopec, se joacă pe 28 ianuaire la Teatrul de Artă din București. Două zile mai târziu, pe 30 ianuarie, este programată prima reprezentație din acest an a spectacolului ”O seară altfel” la Godot Cafe Teatru.
Andrei Ciopec poate fi văzut în două scurt-metraje care vor participa la Festivalul de Film de la Berlin. Actorul se pregătește să îl interpreteze pe Ion Creangă într-o producție de televiziune. Amănunte – la ora 16.50, în rubrica ”Sus cortina!”, la Europa FM.
În seara de 28 ianuarie, la Teatrul de Artă – București, de la ora 20.15, este programat spectacolul ”România 20150”. Este viziunea autorului Radu Popescu despre starea în care va ajunge România în 2050. Radu Popescu este și regizorul piesei. Intrarea este liberă.
Andrei Ciopec a vorbit la ”Sus cortina!” despre această montare și despre rolul său:
Pe 30 ianuarie, la în sala Godot Cafe Teatru, se va relua spectacolul ”O seară altfel”, cu Andrei Ciopec, Ovidiu Coșovanu, Elena Albu, cu participarea extraordinară a lui… Dorel.
Între timp, la Teatrul ”Toma Caragiu” din Ploiești se fac repetiții pentru spectacolul ”Punctul orb”, pus în scenă de regizorul Radu Afrim, cu Andrei Ciopec în distribuție.
Andrei Ciopec poate fi văzut în două scurt-metraje selectate în Festivalul de Film de la Berlin 2016. Drept urmare, în februarie, va fi prezent în februarie la ”Berlinală”. De asemenea, este așteptat serialul ”Atletico Textila” în care Andrei Ciopec interpretează un rol secundar, dar unul…de forță. ”Atletico Textila” va fi difuzat de ProTV, un serial care va spune „povestea celei mai bune echipe slabe de fotbal din oraş”.
Colaborările pentru producții TV continuă cu TVR Internațional. Andrei Ciopec îl va interpreta pe Ion Creangă într-un serial de povești pentru copii.
Revenind la marele ecran, Andrei Ciopec a fost distribuit în mai multe lungmetaje, între care ”End of a Gun” (2016) cu Steven Segal, ”Câini” de Bogdan Mirică (scenaristul serialului ”UMBRE”), ”A doua șansă” de Cătălin Saizescu & ”Dincolo de calea ferată” de Cătălin Mitulescu.