Vlad propune o ruladă de pui, iar Luca, salată de ton. Amândouă sunt uşor de preparat.
Ingrediente salată de ton
-două conserve de ton în suc propriu sau saramură
-maioneză din două ouă sau un borcan mic, din comerţ
-o ceapă galbenă potrivită, tăiată mărunt
-miez de pâine cât încape în pumn, udat şi stors bine
Se pun toate într-un bol şi se amestecă într-un bol, cu puţin ketchup şi puţină zeamă de lămâie.
Se serveşte pe pâine prăjită
Ruladă de piept de pui
Singurul secret este să nu coci puiul prea mult, pentru că se usucă
Ingrediente
Pieptul de pui tăiat subţire se bate puţin şi se unge cu puţin muştar amestecat cu miere. Deasupra se pun o felie de şuncă de Praga şi o felie de caşcaval.
Se rulează şi se pun într-o tavă.
Deasupra se pun felii de caşcaval, se adaugă sare şi piper. Căldura trebuie să vină de sus.
Se ţine la cuptor aproximativ 10 minute.