Confidenţialitate


Reţeta lui Adi Hădean: Pesto de leurdă


Reţeta lui Adi Hădean: Pesto de leurdă

Spală bine o jumătate de kilogram de frunze de leurdă.

Opărește-le și scufundă-le apoi în apă cu gheață.

Scurge apa de pe ele și pune-le într-un blender cu un pumn de fistic, zeama unei lămâi, o mână de parmezan ras și o ceașcă de ulei de floarea soarelui presat la rece.

Mixează până obții o pastă pe cât de fină vrei.

Ai un pesto verde, intens, pe care-l poți folosi ca adaos în diverse sosuri, ca sos pentru paste sau oricum ți-o mai plăcea.


Ultimele stiri
Studiu: Șase din zece români declară că depășesc bugetul alocat pentru Sărbători. Generația care economisește mai mult |…

Tradiții de Crăciun în Maramureș: Brondoșii de Cavnic, obicei unic în țară, prin care sunt alungate spiritele rele…

STUDIU: De sărbători, Generația Z preferă momente autentice alături de familie și prieteni | AUDIO

Colindul dubaşilor, unul din cele mai vechi obiceiuri de Crăciun din Banat | AUDIO

Cele mai bune filme pe care să le vezi de Crăciun | VIDEO

În Bucovina, măștile populare animă aproape toate obiceiurile de iarnă

Obiceiuri de Crăciun în Muntenia. Brezaia și jocul ursului

Obiceiuri de Crăciun, în Moldova. Îmblânzirea anului ce vine și a „Urșilor de la Comănești”. Alungarea duhurilor rele…

Obiceiuri de Crăciun, în Crișana. Prin ce se deosebește Turca din Bihor față de cea din alte zone…

Obiceiuri de Crăciun, în Oltenia. Ce presupun Viflaimul din Dolj, Vasilca și scormonitul în foc | AUDIO