Confidenţialitate


Rețeta lui Adi Hădean: Omletă mai gustoasă


Rețeta lui Adi Hădean: Omletă mai gustoasă

Pentru această duminică avem rețeta pentru două porții de omletă mai gustoasă.

Sunt necesare trei ouă mari, 6 rondele groase de ceapă albă (nu galbenă, albă), 50 de grame de brânză Camembert, sare și piper și o lingură de unt nesărat. Mai întâi, untul și ceapa în tigaia rece, pe foc mediu.

Când e moale ceapa, puneți în tigaie ouăle bătute bine cu un praf de sare și puțin piper. Lăsați pe foc mediu până se coagulează, rupeți brânza în bucăți și presărați-o pe jumătate din suprafața omletei.

Întoarceți cealaltă jumătate peste brânză și mai țineți pe foc 2-3 minute. Luați omleta de pe foc și lăsați-o să se odihnească 5 minute înainte de a o mânca.


Ultimele stiri
Bradul de Crăciun, o tradiție cu rădăcini în Antichitate. Unde a apărut obiceiul împodobirii lui

Obiceiuri de Crăciun, în Transilvania. „Ce presupune „Colinda de ceată bărbătească”, inclusă în patrimoniul mondial UNESCO în 2013…

Studiu: Șase din zece români declară că depășesc bugetul alocat pentru Sărbători. Generația care economisește mai mult |…

Tradiții de Crăciun în Maramureș: Brondoșii de Cavnic, obicei unic în țară, prin care sunt alungate spiritele rele…

STUDIU: De sărbători, Generația Z preferă momente autentice alături de familie și prieteni | AUDIO

Colindul dubaşilor, unul din cele mai vechi obiceiuri de Crăciun din Banat | AUDIO

Cele mai bune filme pe care să le vezi de Crăciun | VIDEO

În Bucovina, măștile populare animă aproape toate obiceiurile de iarnă

Obiceiuri de Crăciun în Muntenia. Brezaia și jocul ursului

Obiceiuri de Crăciun, în Moldova. Îmblânzirea anului ce vine și a „Urșilor de la Comănești”. Alungarea duhurilor rele…