Confidenţialitate


Reţeta lui Adi Hădean: Mălai dulce


Reţeta lui Adi Hădean: Mălai dulce

125 de grame de mălai, 125 de grame de gris, 125 de grame de făină albă și 125 de grame de zahăr se amestecă bine cu 125 de mililitri de ulei de floarea soarelui, 125 de grame de iaurt și 125 de mililitri de lapte.

Se adaugă 5 gălbenușuri și se amestecă bine, se mai adaugă cinci albușuri bătute spumă, o lingură de praf de copt, coaja rasă a unei lămâi și o pișcătură de sare.

Se pune compoziția într-o tavă unsă cu unt și se lasă la odihnă 30 de minute. Se coace la 130 de grade Celsius până trece testul scobitorii.

Noi am servit mălaiul dulce cu piureuri din fructe și sos de vanilie. 


Ultimele stiri
Obiceiuri de Crăciun, în Transilvania. „Ce presupune „Colinda de ceată bărbătească”, inclusă în patrimoniul mondial UNESCO în 2013…

Studiu: Șase din zece români declară că depășesc bugetul alocat pentru Sărbători. Generația care economisește mai mult |…

Tradiții de Crăciun în Maramureș: Brondoșii de Cavnic, obicei unic în țară, prin care sunt alungate spiritele rele…

STUDIU: De sărbători, Generația Z preferă momente autentice alături de familie și prieteni | AUDIO

Colindul dubaşilor, unul din cele mai vechi obiceiuri de Crăciun din Banat | AUDIO

Cele mai bune filme pe care să le vezi de Crăciun | VIDEO

În Bucovina, măștile populare animă aproape toate obiceiurile de iarnă

Obiceiuri de Crăciun în Muntenia. Brezaia și jocul ursului

Obiceiuri de Crăciun, în Moldova. Îmblânzirea anului ce vine și a „Urșilor de la Comănești”. Alungarea duhurilor rele…

Obiceiuri de Crăciun, în Crișana. Prin ce se deosebește Turca din Bihor față de cea din alte zone…