Confidenţialitate


Reţeta lui Adi Hădean: Langoş


Reţeta lui Adi Hădean: Langoş

Langoșul e o plăcintă ca o scovargă, friptă în ulei sau untură și acoperită sau nu, cu smântână, brânză, poate jumăruțe mici mici din slană afumată, poate ceapă verde ori ceapă roșie.

Plăcinta asta mi-a făcut copilăria mai frumoasă la Pâncota și mă bucură în continuare când o întâlnesc la Oradea, ea fiind o plăcintă caracteristică vestului țării și altor zone în care tradiția maghiară e mai puternică. 

Reţeta pentru patru porţii: 250 faină, 150 apă, 10 drojdie, sare, zahăr, 50 ml ulei.

Se frământă aluatul, se lasă la dospit până se dublează volumul, se porționează, se întinde cu sucitorul şi se frige. 


Ultimele stiri
Constanța: Protest al angajaților CT Bus și al altor constănțeni în fața primăriei, în ziua aprobării unor taxe…

Sibiu: Incident la un hotel din municipiu. Tavanul de deasupra unei piscine s-a prăbușit peste persoanele aflate în…

Ce tradiții mai respectă de Crăciun unii bucureșteni și ce e cel mai important pentru ei în această…

Programa la Limba și literatura română pentru clasa a IX-a a fost revizuită și prezentată la Ministerul Educației.…

Vrancea: Accident rutier pe A7, la mai puțin de două ore de la deschiderea circulației pe tronsonul Focșani-Adjud.…

Radu Miruță și Irineu Darău au depus jurămintele de învestitură în funcțiile de ministru al Apărării, respectiv ministru…

ANM: Ninsori la Bucureşti, în Noaptea de Ajun; stratul de zăpadă estimat este de 3…6 cm,temporar ninsoarea va…

Regatul Unit: Anul 2025, pe cale să doboare recordul de căldură

MApN: Noi atacuri cu drone în Ucraina, lângă România | A fost emis mesaj RO-ALERT | AUDIO

Comitetul pentru analiza legilor Justiţiei se reuneşte marţi, la Palatul Victoria