Confidenţialitate


Reţeta lui Adi Hădean: Friptură de miel


Reţeta lui Adi Hădean: Friptură de miel

Mai întâi cereți măcelarului să tranșeze mielul în bucăți nu mai mari de o jumătate de kilogram.

Ungeți carnea cu ulei, condimentați-o bine cu sare, piper, boia, aruncați peste ea frunze de salvie și rozmarin, puneți printre bucățile de carne 5-6 căței de usturoi cu teci cu tot, adăugați un litru de vin alb în tavă, acoperiți cu hârtie de copt și coaceți la 140 de grade Celsius pentru 4 ore. O să vă placă. 


Ultimele stiri
Constanța: Protest al angajaților CT Bus și al altor constănțeni în fața primăriei, în ziua aprobării unor taxe…

Sibiu: Incident la un hotel din municipiu. Tavanul de deasupra unei piscine s-a prăbușit peste persoanele aflate în…

Ce tradiții mai respectă de Crăciun unii bucureșteni și ce e cel mai important pentru ei în această…

Programa la Limba și literatura română pentru clasa a IX-a a fost revizuită și prezentată la Ministerul Educației.…

Vrancea: Accident rutier pe A7, la mai puțin de două ore de la deschiderea circulației pe tronsonul Focșani-Adjud.…

Radu Miruță și Irineu Darău au depus jurămintele de învestitură în funcțiile de ministru al Apărării, respectiv ministru…

ANM: Ninsori la Bucureşti, în Noaptea de Ajun; stratul de zăpadă estimat este de 3…6 cm,temporar ninsoarea va…

Regatul Unit: Anul 2025, pe cale să doboare recordul de căldură

MApN: Noi atacuri cu drone în Ucraina, lângă România | A fost emis mesaj RO-ALERT | AUDIO

Comitetul pentru analiza legilor Justiţiei se reuneşte marţi, la Palatul Victoria