Rețeta de azi e una perfectă pentru un început de vară. Un desert ușor, fără zahăr adăugat, dar cu puțină miere,bun pentru toată familia, răcoros și ușor de făcut.
Pentru patru porții aveți nevoie de 250 de mililitri de frișcă lichidă pe care o bateți bine cu o linguriță de extract de vanilie și o amestecați cu o lingură de smântână fermentată grasă și foarte rece.
Apoi adăugați o linguriță de miere și amestecați ușor. Această frișcă, răcită bine la rândul ei, își găsește locul perfect peste o jumătate de kilogram de căpșuni mici și dulci, tăiate în două și amestecate ușor cu o lingură de ulei de măsline extravirgin, câteva fire de tarhon și două pișcături de fulgi de sare. Atâta-i tot. Și știu că deși e simplu, e în afara zonei de confort a multora dintre dumneavoastră, că, vorba aceea, cine a mai pomenit tarhon și ulei de măsline peste fructe.
Încercați, și de nu vă place, dați vina pe chef Adi Hădean.