Confidenţialitate


Rețeta de Bun Gust, cu Chef Cezar Munteanu: Păstârnacul în supă


Rețeta de Bun Gust, cu Chef Cezar Munteanu: Păstârnacul în supă

Păstârnacul este o rădăcină demnă de o supă și, de ce nu, de un desert.

Astăzi, păstârnacul va lua loc în farfuria adâncă.

Pentru o supă zdravănă de 6 porții, avem nevoie de 1 kg de păstârnac, 200 ml de lapte, 100 de grame de ceapă, 1 litru de zeamă de la un pui galben și vreo 2 cartofi.

Dregem totul doar cu smântână lichida de 32%. Nu multă, doar o cană. Se poate completa cu un piept de pui, adăugându-l la final, la momentul servirii, tăiat cuburi.

Punem la fiert în supa de pui cu adaos de lapte păstârnacul, cartofii și ceapa tăiate felii, cât să fie acoperite de lichid, cu un capac deasupra, controlând astfel evaporarea lichidului. Când totul este fiert, se pun toate într-o cană blender și le transformă, într-o cremă fină. Adaugăm smântână, completăm cu supă de pui și mai dam un clocot.

Poftă bună!


Ultimele stiri
Obiceiuri de Crăciun în Muntenia. Brezaia și jocul ursului

Obiceiuri de Crăciun, în Moldova. Îmblânzirea anului ce vine și a „Urșilor de la Comănești”. Alungarea duhurilor rele…

Obiceiuri de Crăciun, în Crișana. Prin ce se deosebește Turca din Bihor față de cea din alte zone…

Obiceiuri de Crăciun, în Oltenia. Ce presupun Viflaimul din Dolj, Vasilca și scormonitul în foc | AUDIO

24 decembrie, Ajunul Crăciunului. Colindatul și alte obiceiuri la români

Constanța: Protest al angajaților CT Bus și al altor constănțeni în fața primăriei, în ziua aprobării unor taxe…

Sibiu: Incident la un hotel din municipiu. Tavanul de deasupra unei piscine s-a prăbușit peste persoanele aflate în…

Ce tradiții mai respectă de Crăciun unii bucureșteni și ce e cel mai important pentru ei în această…

Programa la Limba și literatura română pentru clasa a IX-a a fost revizuită și prezentată la Ministerul Educației.…

Vrancea: Accident rutier pe A7, la mai puțin de două ore de la deschiderea circulației pe tronsonul Focșani-Adjud.…