Homar albastru cu migdale proaspete și mentă – asta vor primi la aperitiv Regele Charles al III-lea și soția sa Camilla în cadrul cinei de la Palatul Versailles. Aperitivul a fost creat de singurul bucătar cu trei stele Michelin pentru restaurantul său din Paris.
Cina va avea loc miercuri în Sala Oglinzilor de la Palatul Versailles. La aperitiv – Regele Charles al III-lea va putea gusta din homarul albastru și tortul de crab cu un voal de migdale proaspete și mentă – pregătit de singurul bucătar francez care a primit trei stele pentru restaurantul său din Paris.
La felul principal – cuplul regal va primi un preparat din carne de păsăre de curte din Bresse cu aromă de porumb alături de ciuperci gratinate.
Cina se va încheia cu un desert semant de celbrul patiser francez – Pierre Hermé.
Vizita monarhului britanic în Franța are loc la șase luni distanță față de momentul în care a fost programată inițial. A fost amânată din cauza protestelor împotriva reformei pensiilor.
Sursa foto: Shutterstock