Mihai Dedu a fost invitatul Mihaelei Bilic în emisiunea „Frecvența Gustului”, unde a împărtășit ascultătorilor Europa FM că a slăbit 30 de kilograme în mai puțin de 4 luni, însă cu efort, ulterior ajungând la un minus de 40 de kilograme până în 6 luni. „Cred că organismul intrase pe o pantă descendentă și atunci m-am și speriat”, a spus Mihai Dedu.
Mihai Dedu: „A fost un efort riscant, pentru că nu e bine să faci ce am făcut eu”
Mihaela Bilic: Voiam să împărtășim și ascultătorilor noștri secretele slăbitului și consider că nimeni altul decât tine nu poate spune asta, pentru că ai trăit-o pe pielea ta, autodidact. Nu ești rezultatul strategiei unui nutriționist, ci ești rezultatul efortului tău.
Mihai Dedu: „Și nici unei intervenții medicale, ca să spunem din capul locului”.
Mihaela Bilic: Ai slăbit atât de repede că nu-mi venea să cred în matinal când te-am văzut – era un before și after la distanță de puține luni – și este clar așa un rezultat spectaculos nu poate fi obținut decât printr-un efort pe măsură.
Mihai Dedu: „A fost un efort riscant, pentru că nu e bine să faci ce am făcut eu. Ar fi trebuit să fie puțin controlată această dietă”.
Mihaela Bilic: Slăbitul în sine este important, iar apoi ai timp să te echilibrezi. Dar slăbitul în sine pentru organism oricum este ca și cum te-ar tampona trenul, nu are cum să fie sănătos.
Mihai Dedu: „Pe mine nu m-a tamponat trenul, m-a lovit cu toată locomotiva și cu toate cele 40 de vagoane. A fost, practic, un marfar”.
Mihai Dedu: Am slăbit 30 de kilograme în mai puțin de 4 luni
Mihaela Bilic: Câte kilograme au fost și în cât timp?
Mihai Dedu: „30 au fost în mai puțin de 4 luni și ulterior am ajuns la minus 40 până în 6 luni. Pentru că nu mă opream. Cred că organismul intrase pe o pantă descendentă și atunci m-am și speriat. Pe fondul unor mici sau mai mari afecțiuni medicale, aflate întâmplător, fără să fi știut”.
Mihaela Bilic: Deci pornirea a fost una medicală?
Mihai Dedu: „Nu, nici măcar, ci ulterior. Făcând foamea… să te trezești cu gândul la mâncare, să desfășori activitățile zilnice cu gândul la mâncare, să-i mai vezi și pe alții mâncând, să-ți mai vină și mirosuri pe la nas… Eu locuiesc lângă un restaurant și nu pot să spun ce se întâmplă cu papilele mele gustative și în sufletul meu și atunci aș fi preferat să lucrez la un closet public decât să stau în zonă. E groaznic”.
Sursa foto: Europa FM