Înainte de întâlnirea de sâmbătă, de la Europa FM, chef Cezar Munteanu a dezvăluit care va fi vedeta acestei săptămâni: la rețeta de bun gust o să gătim cu Cocoșel de Pădure, puișorul băcăuan cu care veți deveni un adevărat chef la voi acasă.
Primul pui COQUELET produs în România are parte de alimentație sănătoasă și echilibrată, hrană 100 % vegetală, fără făinuri animale.
Cu un gust fin, deosebit, culoarea sa specifică, cu carne proaspătă și fragedă de pui hrănit cu porumb, ne va da o rețetă cu adevărat magică.
Cocoșelul de Pădure este răspunsul AGRICOLA adresat in special consumatorilor avizați care își doresc un pic de răsfăț, calitate, gust şi prospețime românești. În 2019, Cocoșelul de Pădure a fost premiat pentru gust de către International Taste & Quality Institute și de către Monde Selection (Gold Award).