La Coolinaria, Vlad, George și Luca ne arată cum să preparăm o rețetă delicioasă de Mousse la pahar cu DELACO MascarponeChoco.
Blat
• 200 g biscuiți
• 70 g unt
Crema
• 250 g MascarponeChoco Delaco (1 cutie)
• 250 ml frișcă lichidă
• 50 g zahăr pudră
Glazură
• 200 g ciocolată cu lapte
• 150 ml frișcă lichidă
Blat:
Se mărunțesc biscuiții și se amestecă cu untul topit.
Crema:
Se mixează toate ingredientele împreună până se obține o compoziție stabilă.
Glazură:
Se încălzește frișca și se toarnă peste ciocolată. Se lasă cinci minute, apoi se amestecă. Desertul se montează în pahare de diferite forme. Ornează cu fructe proaspete și lasă desertul la frigider pentru aproximativ o oră.
Rețetă recomandată de #Arts_and_tarts