Confidenţialitate

Coolinaria: Mousse de MascarponeChoco și bezea italienească | AUDIO

La Coolinaria, Vlad, George și Luca ne arată cum să preparăm o rețetă delicioasă de Mousse cu DELACO MascarponeChoco și bezea italienească.

Blat 

Mărunțim biscuiții și îi amestecăm cu untul topit.

  • 100 g biscuiți
  • 50 g unt

Mousse 

  • 150 g zahăr (1)
  • 100 g apă
  • 70 g albuș
  • 20 g zahăr (2)

Încălzim zahărul (1) și apa, iar siropul format îl adăugăm peste albușul spumat împreună cu zahărul (2). Batem o bezea până când zahărul este topit complet, iar vârfurile rămân tari. Separat, mixăm MascarponeChoco și încorporăm bezeaua italienească.

Într-un borcan, adăugăm biscuiții mărunțiți, amestecați cu unt, după care așternem un strat de căpșune tăiate felii, apoi mousse-ul din bezea și MascarponeChoco, apoi din nou biscuiți, căpșune și mousse. Mai presăram pe deasupra câțiva biscuiți și fructe, la alegere. Putem orna cu o frunză de mentă.

Rețeta pregătită de Arts&Tarts.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.