La Coolinaria, Vlad, George și Luca ne arată cum să preparăm o rețetă delicioasă de Mousse cu DELACO MascarponeChoco și bezea italienească.
Blat
Mărunțim biscuiții și îi amestecăm cu untul topit.
- 100 g biscuiți
- 50 g unt
Mousse
- 150 g zahăr (1)
- 100 g apă
- 70 g albuș
- 20 g zahăr (2)
Încălzim zahărul (1) și apa, iar siropul format îl adăugăm peste albușul spumat împreună cu zahărul (2). Batem o bezea până când zahărul este topit complet, iar vârfurile rămân tari. Separat, mixăm MascarponeChoco și încorporăm bezeaua italienească.
Într-un borcan, adăugăm biscuiții mărunțiți, amestecați cu unt, după care așternem un strat de căpșune tăiate felii, apoi mousse-ul din bezea și MascarponeChoco, apoi din nou biscuiți, căpșune și mousse. Mai presăram pe deasupra câțiva biscuiți și fructe, la alegere. Putem orna cu o frunză de mentă.
Rețeta pregătită de Arts&Tarts.