Confidenţialitate

Coolinaria: Chifteluțe de mazăre cu cașcaval Desenviș

La Coolinaria, Vlad, George și Luca ne arată cum să preparăm o rețetă delicioasă de chifteluțe de mazăre cu cașcaval Desenviș.

Combinațiile de legume și brânză nu sunt doar super apetisante, dar și bogate în nutrienți, iar dacă data viitoate când pregătiți chifteluțele preferate înlocuiți prăjitul cu coptul la cuptor, veți obține o masă ușoară și sănătoasă.

Ingrediente

  • 300g de mazăre fiartă sau conservată
  • 150g de Cașcaval DeSenviș de la Delaco
  • 3 căței de usturoi
  • 1 legatură de ceapă verde
  • 1 praf de sare
  • 3 linguri de pesmet
  • 1 ou
  • busuioc proaspăt sau uscat (după gust)

 

Instrucțiuni

Într-un blender amestecați toate ingredientele mai puțin cașcavalul ras și ceapa verde. Veți obține o pastă fermă și omogenă. În pasta obținută adăugați cașcavalul ras și ceapa verde tăiată mărunt.

Cu mâinile umede modelați mici chiftele din amestecul de mazăre și cascaval.

Asezați chifteluțele pe o tava de copt tapetată cu hartie de copt.

Coaceți la 190˚C timp de 20 de minute.

După primele 10 minute intoarceți chifteluțele pe partea cealaltă (sau până când capătă o crustă fermă si aurie).

Savurați-le ca atare cu sosul preferat, lângă o salată sau chiar într-un sandwich sau wrap.

Ascultă mai jos aventura Coolinaria, difuzată la Deșteptarea:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.