Toader Păun a fost sâmbătă alături de ascultătorii ‘Clubului de Seară’ la Choco World pentru a descoperi împreună secretele unei ciocolate perfecte dar şi pentru a asista de prezentarea celui mai mare ou gourmet de ciocolată din ţară, realizat de Heidi.
După ce pe pracursul săptămânii trecute ascultătorii ‘Clubului de Seară’ care au recunoscut poveştile propuse de Toader au fost recompensaţi cu un cadou constând într-un coş de ciocolată, în weekend toţi au fost invitaţi să afle cum se face ciocolata. Fiecare participant a avut ocazia să intre în ‘fabrica’ Choco World şi să-şi facă după propriul gust tableta pererată de ciocolată sau un iepuraş de Paşte.
Evenimentul a culminat cu prezentarea celui mai mare ou Gourmette de ciocolată din România. Acesta are o înălţime de 2 metri, o lăţime de 1,30 metri şi pentru realizarea lui s-au folosit 450 kg de ciocolată, care înseamnă echivalentul a 45.000 de praline sau consumul de ciocolată a 265 de români, pentru o perioadă de un an de zile.