Prima ediţie a Festivalului Îngheţatei Artizanale este organizat, între 25 şi 27 august, la Roaba de Cultură din parcul bucureştean Herăstrău.
Evenimentul este organizat de Asociaţia Green Revolution împreună cu Puro&Bio România.
Festivalului Îngheţatei Artizanale promovează consumul de îngheţată preparată din ingrediente naturale, aducând în faţa publicului cei mai cunoscuţi gelatieri existenţi pe piaţă. Ingredientele naturale, organice și bio vor transforma fiecare îngheţată într-o experienţă unică destinată chiar şi persoanelor care suferă de diabet, obezitate, intoleranţa la lactoză ori la gluten dar şi celor care pur şi simplu sunt la dietă.
Porţile se deschid vineri, la ora 17.00, urmând să se închidă duminică, la ora 22.00. Organizatorii mai anunţă jocuri şi concursuri, teatru, muzică dar şi multe alte surprize aromate.
Intrarea va fi liberă.