Confidenţialitate


Emisiunile culinare ingrasa


Smântâna, untul, uleiul sunt elemente de bază cu care lucrează candidații concursurilor culinare pentru că mâncărurile lor trebuie să fie gustoase.

Doar că aceste rețete pot avea repercusiuni directe asupra telespectatorilor, care fac și ei acasă felurile de mâncare pregătite la concurs.

Potrivit studiului american, cei care se inspiră astfel de emisiuni în pregătirea meselor se îngrașă mai mult decât ceilalți. Ei cântăresc în medie cu 5 kilograme mai mult din cauza sării și grăsimilor din mâncare.

Comentând studiul medicul endocrinolog și diabetolog Jean-Michel Borys afirmă că acesta este relativ corect. Studiul a fost realizat pe persoane între 20 și 35 de ani, perioadă a vieții în care tinerii se îngrașă frecvent.

Medicul adaugă totuși că emisiunile culinare televizate sunt un lucru bun fiindcă îi fac pe telespectatori să își dorească să mănânce și să creeze lucruri noi.


Ultimele stiri
Atac cibernetic major la Apele Române. Hackerii au cerut bani. Autoritățile spun că funcționarea stațiilor de lucru nu…

Președintele Dan:”Magistrații se tem. Au cerut să vină pe rând sau să fie preluați din benzinării, pentru a…

Președintele Nicușor Dan anunță referendum în Justiție

O dronă a fost găsită într-o pădure din județul Argeș. Aparatul avea atașată o parașută. | AUDIO

Premierul Bolojan: “Să nu ne lăsăm atrași de nostalgii periculoase”. Director IICCMER: “Valul extremist are toate condițiile să…

Președintele Nicușor Dan: Am primit sute de pagini de materiale ”relevante” despre problemele din Justiţie

Constanța: Nou port la Canalul Dunăre-Marea Neagră | AUDIO

Târg Regal de Crăciun la Săvârșin | AUDIO

Primarul General, Ciprian Ciucu: Capitala este aproape în faliment, cu două mari găuri bugetare, la Transport și Termoficare…

Guvernul a înființat Comitetul pentru analiza și revizuirea legislației din domeniul Justiției